FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Cooper Security 75 vezeték nélküli riasztórendszer

Az angol Scantronic 4 partíciós teljesen vezeték nélküli riasztórendszere olyan kiegészítő lehetőségeket biztosít, amelyek többletértéket jelentenek a lakossági felhasználók számára. Ezek közé tartozik a szociális és az aktivitási riasztások figyelése (monitoring), a mobiltelefonnal való közvetlen kommunikáció és a hangüzenetek használata.

A tetszetős burkolaton belül a rendszer rendelkezik mindazon jellemzőkkel, melyek egy kifinomult vezérlőrendszerhez szükségesek. Ilyen, gyárilag beépített eszközök például a számbillentyűzet, a beépített sziréna, a magyar nyelvű grafikus kijelző, a felhasználóhoz magyarul beszélő kezelőegység. Ezeket kiegészíti és szintén gyárilag beépített integrált beszédhangos tárcsázó és egy minden főbb riasztási formátumot támogató modemes kommunikátor, egy közelítéses kártya-leolvasó, beszédfelvételi és visszajátszási lehetőség, felhasználói beszédhangminták és egy távoli behallgatást lehetővé tevő mikrofon.

Az elemes táplálású vezeték nélküli eszközök 868MHz-es frekvencián működnek, és hatótávolságuk nyílt térben elérheti a maximális 2Km-t. A központok közötti kommunikációt a rendszer 4 percenként ellenőrzi. Ezek közé tartozik egy ajtónyitás érzékelő/univerzális jeladó, egy passzív infravörös érzékelő, füstérzékelő, egy 4 gombos távvezérlő, pánikriasztó, egygombos függő jeladó és kimeneti modulok. A panel 32 vezeték nélküli riasztási zónát, 2 vezetékes zónát, 32 vezeték nélküli kimenetet, 2 vezetékes relékimenetet, 16 négygombos távvezérlőt, 16 pánikgombot vagy függő riasztógombot és 50 felhasználót támogat.
A kiegészítőként használható eszközök között van csatlakoztatható ISDN-kommunikátor, csatlakoztatható TCP/IP, GSM, GPRS kommunikátor.

                                                Homelink 75 termékek tovább »

Lakásriasztó kábelezés nélkül Cooper Security Scantronic Homelink 75 Jablotron Oasis Rádiós riasztó

Jablotron Oasis vezeték nélküli riasztórendszer

A cseh Jablotron Oasis rendszer képes behatolásjelző, tűzjelző, beléptető szolgáltatások megvalósítására, és külső eszközök (fűtés, világítás, légkondicionálás) vezérlésére.
Az elemes táplálású vezeték nélküli eszközök 868MHz-es frekvencián működnek, és hatótávolságuk nyílt térben elérheti a maximális 2Km-t. A központok közötti kommunikációt a rendszer 9 percenként ellenőrzi. A felhasznált lítium elemek várható élettartama átlagosan 3 év. A bemeneti és kimeneti csatlakozókhoz szükség szerint különböző vezetékes eszközök csatlakoztathatók.

Opcionális GSM/GPRS modullal egyedülálló távvezérlési lehetőség a www.gsmlink.cz oldalon keresztül!

Az OASiS rendszer maximálisan 50 felhasználói kód és 50 proximty azonosító kártya és távirányító kezelésére képes. Lehetőség van ugyanakkor a rendszer távvezérlésére egy telefonkészülék billentyűzetéről, vagy számítógépről az Interneten át.
A rendszerben történő események jelenthetők egy mobil telefonra (hang vagy SMS üzenete útján) és/vagy a korábban Felügyeleti Központnak nevezett Riasztás Fogadó Központba. A rendszer felügyeletét és a személyes jelenlétet nem igénylő beállítási munkákat a rendszer telepítője/karbantartója távprogramozással is végrehajthatja, és ha szükséges, a rendszer közvetlenül tájékoztatja a figyelmét igénylő eseményekről (kimerült elem, hálózat-kimaradás stb.).

                                         Jablotron Oasis termékek tovább »